Augmenta els teus ingresos per mitjà d'una web

La revolució digital ja ha arribat i pareix que ve per a quedar-se. Quasi tots i totes tenen alguna tablet, smartphone o smart tv. Tot està conectat a internet i a disposició de l'usuari instantàniament. Si tens un negoci o empresa i no tens una web la gent no pot saber quins serveis o productes ofereixes. Per això es important tindre presència en internet, per que et dona l'oportunitat d'ampliar la teua cartera de clients.

Avantatges de tenir una web

Accesible les 24 hores del dia

Ofereix el teu catàleg, visible les 24 hores del dia, amb informació detallada i actualitzada. Els teus clients potencials podran tenir tota la informació sempre que la necessite i al seu abast.

Potenciació de la marca

Una web empresarial i la presència a les xarxes social ajuda a potenciar la teua marca. Una marca amb valor, que conecte amb el consumidor, crea un fort vincul que arriba a asumir aquesta com a propia associant-la a elements positius.

Estalvi en publicitat

Publicita totes les promocions de la teua organització. El marketing digital es més efectiu que el tradicional, ja que es centra en els clients potencials que busquen uns producte que tu ofereixes.

Millora l'atenció al client

Pots oferir tota la informació necessaria als teus clients per a que puguen resoldre els seus dubtes i tenir una millor comunicació per mitjà de formularis i dades de contacte.

Informació en temps real

Qualsevol canvi de producte, o nou servei estarà comunicat de forma inmediata, evitant així comunicar a cada client els canvis momentanis.

Captació de nous clients

Una bona informació i transparència de la teua activitat empresarial genera confiança, i contribueix a generar un context adequat per a l'aparició de nous clients

Es el moment de projectar el teu negoci arreu del món.

Creació de pàgines web

Realitzem tot tipus de pàgines personalitzades, al gust del consumidor. Pots contractar a un dissenyador extern i et reproduïm el disseny a HTML. Pàgines corporatives, amb disseny i colors adequats amb la marca. Pàgines profesionals i dinàmiques, amb tecnològia JavaScript i conexions amb serveis d'APIs.

Característiques principals de les nostres pàgines

web responsive

Tots els nostres projectes web estan adaptats a qualsevol dispositiu. Els teus clients podran gaudir d'ella des del mòbil, tablet i per supost a l'ordinador.

multillenguatge

Realització de pàgines preparades per a més d'un idioma, per mitjà de fitxers poedit (.po). Així podràs captar més clients i augmentar les vendes.

posicionament SEO

Amb un bon contingut no tindràs problemes en guanyar posicions als cercadors. Afegim dades estructurades per a que els buscadors posicionen més ràpidament.

Tens una web ja i vols redissenyar-la o modificar-la?

Modifiquem, analitzem, redissenyem i optimitzem pàgines web. Dis-no's en quin domini tens la teua pàgina i analitzem els punts positius i negatius que hi veiem, sense cap tipus de compromís. Tu decideixes després si vols realitzar els canvis, be pel teu compte o per mitjà de nosaltres.

Servidors i allotjament web

Allotjem la teua web completament configurada i amb un rendiment optim per atendre la demanda de visitants. Tenim suport per a resguardar les dades en un servidor de backups, i restablir-les quan siga necessari.

Contacta amb nosaltres i conta'ns les teues particularitats

web
bb.dd
backups
hosting