Augmenta els teus ingresos per mitjà d'una web

La revolució digital ja ha arribat i pareix que ve per a quedar-se. Quasi tots i totes tenen alguna tablet, smartphone o smart tv. Tot està connectat a internet i a disposició de l'usuari instantàniament. Si tens un negoci o empresa i no tens una web la gent no pot saber quins serveis o productes ofereixes. Per això es important tindre presència en internet, per que et dona l'oportunitat d'ampliar la teua cartera de clients.

Avantatges de tenir una web

Es el moment de projectar el teu negoci arreu del món.

Creació de pàgines web

Realitzem tot tipus de pàgines personalitzades, al gust del consumidor. Pots contractar a un dissenyador extern i et reproduïm el disseny a HTML. Pàgines corporatives, amb disseny i colors adequats amb la marca. Pàgines profesionals i dinàmiques, amb tecnologia JavaScript i conexions amb serveis d'APIs.

Característiques principals de les nostres pàgines

Web responsive

web responsive

Tots els nostres projectes web estan adaptats a qualsevol dispositiu. Els teus clients podran gaudir d'ella des del mòbil, tablet i per supost a l'ordinador.

Web multillenguatge

multillenguatge

Realització de pàgines preparades per a més d'un idioma, per mitjà de fitxers poedit (.po). Així podràs captar més clients i augmentar les vendes.

Posicionament SEO

posicionament SEO

Amb un bon contingut no tindràs problemes en guanyar posicions als cercadors. Afegim dades estructurades per a que els buscadors posicionen més ràpidament.

Tens una web ja i vols redissenyar-la o modificar-la?

Modifiquem, analitzem, redissenyem i optimitzem pàgines web.

Dis-nos el domini on s'alberga la teua pàgina web i analitzarem els punts positius i negatius que trobem, sense cap mena de compromís. Tu decideixes si vols escometre els canvis que et proposem per a optimitzar el teu lloc web.

Servidors i allotjament web

Allotjem la teua web completament configurada i amb un rendiment optim per atendre la demanda de visitants. Tenim suport per a resguardar les dades en un servidor de backups, i restablir-les quan siga necessari.

Contacta amb nosaltres i conta'ns les teues particularitats